Grilled Sweet Potatoes With Lemon-Herb Sauce is a dish which turns out sweet potatoes ,they make a mouthwatering grilled side. Our quick and easy grilling method, plus a fast and flavorful topping makes this grilled sweet potato recipe more delicious.
Ingredients :
1/2 small red onion, finely chopped
2 tsp.grated lemon zest plus 1/4 cup juice
2 lb. sweet potatoes, well scrubbed and sliced into 1/4-in.-thick rounds
3 tbsp. olive oil, divided, plus more for serving
Kosher salt and pepper
1 small fresno chile, seeded and finely chopped
2 tbsp. hemp seed (optional)
1/4 c. fresh mint, chopped
Plain Greek yogurt, for serving
Recipe :
Ingredients :
1/2 small red onion, finely chopped
2 tsp.grated lemon zest plus 1/4 cup juice
2 lb. sweet potatoes, well scrubbed and sliced into 1/4-in.-thick rounds
3 tbsp. olive oil, divided, plus more for serving
Kosher salt and pepper
1 small fresno chile, seeded and finely chopped
2 tbsp. hemp seed (optional)
1/4 c. fresh mint, chopped
Plain Greek yogurt, for serving
Recipe :
- Heat grill on medium. In small bowl, combine onion and lemon juice. Let sit, tossing occasionally.
- In large bowl, toss sweet potatoes with 2 tablespoons oil and 1/4 teaspoon each salt and pepper.
- Grill until slightly charred and tender, 4 to 5 minutes per side.
- Into bowl with onions, stir lemon zest, chile, hemp (if using), and remaining tablespoon oil, then stir in mint. Makes 1/2 cup relish.
- Spread Greek yogurt (if using) onto a platter and drizzle with oil.
- Arrange sweet potatoes over yogurt and spoon mint relish on top.
- And the super tasty plate is ready to eat!
लेमन-हर्ब सॉस के साथ ग्रिल्ड स्वीट पोटैटो एक ऐसी डिश है जो शकरकंद को निकालती है, वे एक माउथवॉश ग्रिल्ड साइड बनाते हैं। हमारी त्वरित और आसान ग्रिलिंग विधि, प्लस एक तेज़ और स्वादिष्ट टॉपिंग इस ग्रील्ड स्वीट पोटैटो रेसिपी को और अधिक स्वादिष्ट बनाती है।
सामग्री :
1/2 छोटा लाल प्याज, बारीक कटा हुआ
2 नींबू उत्तेजकता प्लस 1/4 कप रस
2 एलबी। मीठे आलू, अच्छी तरह से रगड़ और 1/4 इंच मोटी दौर में कटा हुआ
3 बड़े चम्मच जैतून का तेल,विभाजित,और अधिक सेवारत के लिए
कोषेर नमक और काली मिर्च
1 छोटी फ्रेस्नो चिल, बीज वाली और बारीक कटी हुई
2 बड़ी चम्मच। सन बीज (वैकल्पिक)
1/4 सी। ताजा पुदीना, कटा हुआ
सादा ग्रीक दही, सेवा के लिए
विधि :
मध्यम पर ग्रिल गरम करें। छोटे कटोरे में, प्याज और नींबू का रस मिलाएं। बैठते हैं, कभी-कभी टॉस करते हैं।
बड़े कटोरे में, 2 बड़े चम्मच तेल और 1/4 चम्मच प्रत्येक नमक और काली मिर्च के साथ मीठे आलू टॉस करें।
4 से 5 मिनट प्रति साइड से थोड़ा टेड़ा और कोमल होने तक ग्रिल करें।
प्याज के साथ कटोरा, नींबू उत्तेजकता, चिली, भांग (यदि उपयोग कर रहे हैं), और शेष चम्मच तेल हलचल, तो टकसाल में हलचल। 1/2 कप नमकीन बनाता है।
तेल के साथ एक थाली और बूंदा बांदी पर (यदि उपयोग कर रहे हैं) ग्रीक दही फैलाएं।
शकरकंद को दही और चम्मच पुदीने के स्वाद के ऊपर रखें।
और सुपर स्वादिष्ट प्लेट खाने के लिए तैयार है!
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